Δικαίωμα στο όνειρο!

Είμαι ο Ισίδωρος Αρβανίτης και αυτή είναι η πραγματική ιστορία του Συμβόλου Πλωμαρίου που σχεδίασα και τοποθέτησα πάνω σε κάθε φιάλη Ούζου Πλωμαρίου, το 1894.
Ας ξεκινήσουμε λοιπόν. Από τότε που ήμουν νέος, είχα όραμα να μοιραστώ με τον κόσμο την μυστική και μαγική συνταγή του παππού μου, η οποία όμως χάθηκε μαζί του πριν προλάβει να την μοιραστεί με τον πατέρα μου ή εμένα
Πέρασα πολλά χρόνια αναζήτησης και πειραματισμών, με τα υλικά τα οποία θυμόμουν ότι περιείχε η συνταγή. αν και δυσκολεύτηκα αρκετά κατάφερα να πετύχω την ιδανική συνταγή του Ούζου Πλωμαρίου Ισιδώρου Αρβανίτου, του δικού μου ούζου δηλαδή.
Στην πρώτη ετικέτα που σχεδίασα, τοποθέτησα ως σύμβολο το όνομα Ούζου Πλωμαρίου όπως το ονόμαζε ο παππούς μου και το όνομα του παππού μου, που ήταν και δικό μου όνομα και στις δύο πλευρές έτσι ώστε να γνωρίζουν όλοι ποιανού είναι η θεσπέσια αυτή συνταγή!
Ήταν ένα σχέδιο με το οποίο ήθελα να δείξω πως το ΟΥΖΟ ΠΛΩΜΑΡΙΟΥ είναι ένα ούζο που προέρχεται από μια παλιά σπιτική συνταγή και μια σοβαρή και ονομαστή οικογένεια.
Και τα κατάφερα! Σήμερα εξάγεται σε 37 χώρες ενώ πάντα πρωταγωνιστεί και κερδίζει τις εντυπώσεις σε διεθνείς εκθέσεις και διαγωνισμούς!
Αυτή είναι η ιστορία του Συμβόλου Πλωμαρίου… σήμα του πιο δημοφιλούς ούζου… σε όλη την Ελλάδα! Του ΟΥΖΟΥ ΠΛΩΜΑΡΙΟΥ Ισιδώρου Αρβανίτη!